Tuesday, 29 May 2012

It's my second one

Huh...mmg da lame sgt tak drop by and post something..
entah hari ni tergerak nak post pulak.

okay la.... actually nak post pasal my 2nd one yg for sure makes me more than happy as a woman, mother and wife....

sebenarnye sekarang tengah berbadan dua walaupon nampak mcm berbadan 3..ahahaha...
perasaan tu mmg sangat special walaupon ini anak yg kedua..and tak sangka jarak dgn anak pertama tak la begitu lama. sbb ingatkan aku ni mmg susah nak dpt anak. Yela....mase anak pertama, lima tahun kami tunggu2 akhirnye princess ku dtg juga dlm hidup kami... mmg mase tu sgt2 happy...sampai melompat mase tu telupe ade bby and trus stop melompat.. Syukur sgt...alhamdulillah.....

name anak yg first aku letak Nur Adriana Qaliesha... my adorable lil princess....love her soooo much...
and  setiap kali pergi kerja...aku akan ingat dia...rindu sgt2 n tak sbr nak balik rumah...Hari2 rindu hahaha...sampai member2 pon tau...

skarang da dapat yg kedua...tak sangka rase seronok tu masih terase....... mmg da plan..kisha 2 thn je nak tambah sorang lagi and syukur this time Allah makbulkan....alhamdulillah....

so lepas ni kene slalu la post...nak updatekan perkembangan baby ku ini.,.. :)
mase kisha dulu tak dpt nak update sbb duduk kat kampung and faham2 jela...nak online tu mmg susah.

so be back after i made a first scan of my 2nd baby.. maybe this weekend.
cant wait.......................................

Sunday, 6 May 2012

Happy is all i can feel

its been a while i havent update anything in here...


huh.....skarang sgt2 busy.....tp dlm2 busy byk berite2 baik yg aku terime...heheheh
alhamdulillah...rezeki....
lepas satu ....satu rezeki....
and paling seronok....ade satu lg rezeki........................huhuhuh.......................


ape2 tah aku ni ngarut..hahah.. ape2 pon aku tgh happy huhuhu.....