Friday, 12 October 2012

im still here

it's been a while i havent updated my blog...

phew... byk yg nak cerite tp takan dpt nak cerite semue... so kali ni, rase nak update keje tgn yg da lame siap tp tak update kan pon....

last few entry ade la uploa kan bantal felt yg saye buat untuk my lil gurl... da lame pon siap and da comot da si kecik tu pakai....ape2 pon just nk share hasil nye....hehe.....ok check it down here......


 pic ni yg saye share sebelom ni..mase belom siap...hehehe.... so check yg dah siap kt bawah k....

 -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
 Tadaaaaa!!!!!!!

hehehehe  ni la hasilnye...siap da kepam2 dah...ahahahah.....



plan mcm nak buat lg tp tak cukup mase campo malas... ahaha...
k la ni jela 
will update another post if i have later...

chow......




No comments:

Post a Comment